Locatie.

De zwangerschapsyogalessen en babymassage worden gegeven in een kleine en sfeervolle yogastudio in Beilen (Drenthe). De ruimte biedt plek aan maximaal 11 zwangere dames voor de zwangerschapsyoga en 4 a 5 moeders met baby voor de babymassage. De studio is gezellig, knus en heerlijk warm. 

Het is handig om je rond de 12 / 14 weken al op te geven voor de zwangerschapsyogalessen zodat je sneller zeker bent van een plekje en nog voldoende tijd hebt om in te stromen. Mochten de lessen helemaal vol zitten en het qua zwangerschapsduur niet uitkomen om later in te stromen, dan kan je eventueel af en toe meedoen wanneer er een afmelding is vanwege ziekte o.i.d.

Aanmelden voor de zwangerschapsyoga of de babymassage cursus kan via onderstaand contact formulier. Je kan daar je naam invullen, aangeven of je de zwangerschapsyoga of de babymassage cursus wilt volgen en eventueel aangeven welke dag/tijdstip je voorkeur heeft. 

Mailen, bellen of een berichtje sturen via whatsapp kan ook.

0651246132

Ik antwoord eigenlijk altijd wel binnen 48 uur. Mocht dit niet het geval zijn, check dan even of mijn mailtje in de spambox terecht gekomen is. Dit gebeurt nog wel eens. En anders mag je altijd bellen of appen. 

 

Wees van harte welkom! 

Contact


Adresgegevens:

Eursing 5d

9411 XA

Beilen

Drenthe

Tel: 0651246132

📧 bloomingyogastudio@gmail.com